Lovecký apartmán

netradiční ubytování na náměstí ve Frenštátě pod Radhoštěm

Provozní a ubytovací řád

  1. Provozní a ubytovací řád se vztahuje na celý objekt rodinného domu č.p. 8 na ulici Dolní ve Frenštátě pod Radhoštěm.
  2. Každý host je povinen seznámit se s tímto řádem před ubytováním a je povinen jej dodržovat po celou dobu pobytu.
  3. V případě hrubého porušení tohoto řádu může být hostu či návštěvníkovi ubytovacího zařízení pobyt ukončen s okamžitou platností a může být vykázán z prostoru ubytovacího zařízení na výše uvedené adrese ubytovatelem nebo městskou policií bez náhrady finančních prostředků.
  4. Ubytovací zařízení poskytne ubytování pouze tomu, kdo se řádně přihlásí k pobytu a uhradí příslušné poplatky dle platného ceníku. Host hradí ubytování v případě rezervace předem. Při přihlášení k pobytu předloží host ubytovateli příslušný doklad o své totožnosti (občanský průkaz, pas). Od ubytovatele obdrží doklad o zaplacení s cenou za ubytování, případně dalších služeb. Obdrží také 1 x klíč od hlavního vstupu, 1 x klíč od apartmánu a 1 x ovládací zařízení od vjezdu k parkování.
  5. Nebyla-li doba ubytování sjednána jinak, je nástup na pobyt nejdříve od 17:00 hodin ve všední dny a od 10:00 hodin o víkendech a svátcích. Host je povinen opustit ubytování nejpozději v den skončení pobytu nejpozději v 18:00 hodin ve všední dny a ve 12:00 hodin o víkendech a svátcích. Nedodrží-li host tuto lhůtu, je ubytovatel oprávněn účtovat cenu ubytování i za další den.
  6. Host je povinen při příjezdu zkontrolovat inventární seznam, který je v ubytovací jednotce a zjištěné rozdíly ihned nahlásit ubytovateli. Na pozdější reklamace nebude brát zřetel a host bude muset případné nesrovnalosti uhradit na místě v hotovosti.
  7. Užívání krbu ve venkovních prostorách je povoleno pouze po domluvě s ubytovatelem.
  8. Užívání interiérových kachlových nebo krbových kamen je povoleno pouze po domluvě s ubytovatelem.
  9. Kouření je dovoleno pouze ve venkovních prostorách.
  10. Ubytovatel neodpovídá za případné úrazy či poškození zdraví.
  11. Přenocování rodinných příslušníků a jiných osob, které nejsou přihlášeny k pobytu, je v ubytovacím zařízení zakázáno.
  12. Při změně ubytovaných osob v ubytovacím zařízení je k ubytování nutný souhlas ubytovatele.
  13. Všichni ubytovaní jsou povinni udržovat pořádek, čistotu a šetřit zařízení apartmánu. Zařízení nemůže být přemísťováno nebo vynášeno z ubytovacího zařízení.
  14. Odpadky všeho druhu je ubytovaný povinen dát na vyhrazené místo do nádob k tomu určených, které předem sdělí ubytovatel.
  15. V době od 22:00 hod. do 6:00 hodin musí být v ubytovacím zařízení dodržen noční klid. V době konání soukromé akce schválené ubytovatelem se mění doba nočního klidu od 23:30 do 7:00 hod.
  16. Z bezpečnostních důvodů není povoleno ponechat děti do 10 let bez dozoru dospělých v prostorách ubytovacího zařízení.
  17. V ubytovacím zařízení je nutno i během dne zachovávat klid a nerušit ostatní bydlící křikem, hlučným zpěvem, nadměrným zesilováním reprodukované hudby apod.
  18. Domácí zvířata (psi, kočky apod.) mohou být v prostorách ubytovacího zařízení jen po předchozí domluvě s ubytovatelem a za předpokladu, že jej majitel při příchodu řádně nahlásí a zaplatí poplatek dle platného ceníku. Majitel musí disponovat sáčky na exkrementy domácího zvířete. Majitel je odpovědný za zdravotní stav domácího zvířete. V případě psa, ubytováváme pouze malá plemena, která nesmí volně pobíhat po zahradě bez náhubku.
  19. Hostům je povoleno umísťovat do ubytovacího zařízení jízdní kola pouze na místa k tomu určených.
  20. Do prostoru ubytovacího zařízení je možno přijíždět motorovým vozidlem. Používání zvukové houkačky nebo ponechání motoru vozidla vchodu není povoleno. Pro parkování vozidla jsou vytyčené plochy, které upřesní ubytovatel.
  21. Požádá-li ubytovaný o prodloužení pobytu, může mu být nabídnut jiný prostor v případě volného místa.
  22. Ztrátu nebo krádež klíčů či ovládacího zařízení k pobytu je host povinen neprodleně hlásit ubytovateli.
  23. V případě ubytování loveckých hostů lze využít trezor k uložení zbraní po domluvě s ubytovatelem.
  24. Při odjezdu z ubytovacího zařízení ubytovaný předá užívaný objekt ubytovateli. Případné škody na zařízení (vnitřní, vnější) je povinen ubytovaný neprodleně uhradit. Při odjezdu je host povinen veškeré klíče a ovládací zařízení vrátit ubytovateli.
  25. Při přerušení pobytu ze strany ubytovaného se částka nevrací.
  26. Provozovatel neodpovídá za poškození a odcizení majetku návštěvníků.
  27. Název Wi-fi a heslo pro přístup Vám bude sděleno až po příjezdu.